Servicedetail

DUURZAAMHEID. NUT. ZICHTBAARHEID.

We geloven sterk in een holistische benadering van architectuur. Elk afzonderlijk aspect van een ontwikkeling moet vanaf het begin zorgvuldig worden afgewogen en geïntegreerd in het ontwerp waardoor een ononderbroken en tijdbesparende workflow wordt gegarandeerd.

We beginnen met uitgebreide communicatie met alle in- en externe adviseurs in de conceptfase van een project om onder andere milieutechnische, technische en infrastructurele details te waarborgen.

Idee
Visies uitwerken tot concrete, tastbare concepten, compleet met het eerste financiële overzicht.
Ontwerp
Het hele proces volledig gedocumenteerd en met de mogelijkheid tot “real-time” klantparticipatie.
Uitvoering
Snel en effectief dankzij het uitgebreide gebruik van het geavanceerde BIMS (Building Information Management System) vanaf de allereerste stadia van uw project.

Onze servicevoordelen

BELEEF INNOVATIE OP DE PROFESSIONELE MANIER.

We maken gebruik van alle vorderingen op het gebied van innovatieve nieuwe materialen, technologische ontwikkelingen, de nieuwste geologische onderzoeksgegevens, Klimaatwetenschappen en nog veel meer informatiebronnen om, in samenwerking met gerenommeerde experts het hoogst mogelijke integratie niveau te bereiken voor al onze projecten.

Door al deze aspect van een bepaalde ontwikkeling in overweging te nemen, streven we naar een foutloos ontwerp dat de tand des tijds kan doorstaan. By considering all these aspects of a given development we aim to achive a flawless design, ready to stand the test of time.

Het definiëren van behoeften

Vloerplanning

Het nauwkeurig definiëren van het doel, de gewenste stemming en gebruikspatronen van een bepaalde ruimte is een belangrijk element voor elke benadering van de vloerplanning.

Onze klanten helpen om de korte- en lange- termijnvereisten voor het hele project vast te stellen

Zorgvuldig berekenen van de dimensionale eisen en infrastructurele behoeften van de individuele ruimtes binnen de ontwikkeling

Meng de zo gevestigde informatie tot een duurzaam en architectonisch ontwerp

Image
Image

Identificeer stijl

Project Planning

Om een stijl te vinden, een geur zo je wilt, een bepaalde ruimte te omhullen, haar bestaansrecht te omarmen en tot uitdrukking te brengen, is het doel van een verstandige projectplanning.

De voorkeuren van de klant verkennen en identificeren en deze samenvoegen tot een uniek ontwerpconcept

Uitgebreid bestuderen van de aard en eisen van de omgeving

Het nieuwe object voorzichtig aanpassen en in zijn omgeving plaatsen

Bepaal het gebruik van

LICHT INSTELLINGEN

Spelen met licht en schaduw is en was altijd een van de geavanceerde taken voor elke architect. Het gebruik van interactieve gebouwsensoren en automatische verlichtings- en zonweringapparaten zorgen voor verbluffende effecten en helpen een uitstekende energie-efficiëntie te behouden in tropische omgevingen zoals Lombok of Sumbawa of Bali.

De locatie verkennen voor het gebruik van natuurlijk licht en schaduw om de efficiëntie van het gebouw/ontwerp te verbeteren

Het implementeren van architecturale elementen, sensortechnologie en zonwering- en verlichtingstoestellen in een geïntegreerd, esthetisch en efficiënt lichtontwerpconcept

Interactief simuleren en testen van de opstelling door deze in het architecturale ontwerpconcept te gieten

Image
Image

Maak de instelling

INTERIEUR ONTWERP

De nadruk leggen op een sterk en consistent architectonisch concept, de aspecten ervan in evenwicht brengen, desgewenst te fine-tunen, dat is het doel van een goed interieurontwerp. Niets meer en niet minder. Zoals de architect de ruimte zijn stem geeft, leert de interieurontwerper hem te laten zingen.

Het bestuderen van de ruimtes, de mogelijkheden van een gebouw om zijn voorkeur voor materialen en texturen te voelen

In samenwerking met de klant en hoofdarchitect de ontwerpconcept opties te ontwikkelen

Breng de architectuur en interieurontwerpen samen tot een gearticuleerd, harmonieus geheel en voer begeleid de uitvoering

Neem contact op

PLAN UW VERGADERING